CFR vrea să aducă un fost finalist din Europa League

CFR vrea să aducă un fost finalist din Europa League
CFR Cluj pregătește o nouă mutare pentru sezonul viitor. Formația din Gruia a pus ochii pe un fost finalist din Europa League.

Proaspăt ieșită din insolvență, echipa antrenată de Vasile Miriuță se gândește deja la transferuri. "Feroviarii" vor să-l aducă pe fundașul Alexandru Vlad (27 ani), legitimat în prezent la Dnipro Dnipropetrovsk, anunță Digisport.

Fotbalistul român va deveni liber de contract la finalul lunii iunie și are șanse mici să mai continue la formația ucraineană. Dnipro a retrogradat în liga secundă la finalul acestui sezon. În 2015, aceeași echipă ajungea în finala Europa League. Dnipro pierdea cu 2-3 în fața Sevillei, meci în care Vlad a fost rezervă.

Președintele CFR-ului, Iuliu Mureșan, nu a confirmat interesul pentru Vlad, afirmând în schimb că s-a înțeles cu patru jucători.

"Am făcut deja nişte transferuri pe care deocamdată nu le dezvăluim. Sunt patru jucători semnaţi, şi străini, şi români, pe care îi vom anunţa la timpul potrivit. Am luat şi un jucător pentru respectarea regulii U 21", a spus Mureșan în sursa citată.

Alexandru Vlad a evoluat ultima dată în Liga 1 la Pandurii Târgu Jiu, cu care a ieșit vicecampion în sezonul 2012-13. De-a lungul carierei, fundașul român a mai evoluat la Săgeata Năvodari și Internațional Curtea de Argeș. Vlad nu e străin de fotbalul clujean, el făcându-și junioratul la celebra școală FC Ardealul.

În acest sezon, Alexandru Vlad a prins 22 meciuri la Dnipro. Jucătorul de 27 ani are o cotă de 500.000 euro, conform transfermarkt.com.

CFR Cluj i-a luat până acum pe fundașul muntenegrean Sasa Balic și atacantul spaniol Urko Vera. La formația din Gruia va mai veni mijlocașul cu origini sudaneze, Yasin Hamed. Mijlocașul de 17 ani joacă momentan la Pandurii Târgu Jiu.

Comenteaza