OFICIAL! CFR Cluj a ieșit din insolvență: ”E un sentiment de ușurare”

OFICIAL! CFR Cluj a ieșit din insolvență: ”E un sentiment de ușurare”
CFR Cluj a ieșit din insolvență, marți dimineața, în urma deciziei date de către Tribunalul Cluj.

După mai bine de doi ani de insolvență, ardelenii au primit vestea cea mare la apelul de marți. În urma acestei decizii, formația din Gruia va putea evolua în cupele europene din 2018 având în vedere că au ieșit înainte de 31 mai, așa cum prevede regulamentul UEFA.

"S-a admis apelul și s-a ieșit din insolvență. E un sentiment de ușurare pentru mine, nu am avut nicio secundă de pauză în tot acest timp. După cum am mai spus, echipa ar fi trebuit să iasă din procedură încă din 10 martie. Condițiile au fost îndeplinite încă de atunci”, ne-a declarat administratorul judiciar al CFR-ului, Răzvan Zăvăleanu.

Săptămâna trecută, CFR Cluj a primit și licența pentru următorul sezon al Ligii 1. ”Feroviarii” nu vor mai avea emoții nici pentru stagiunea 2018-19, atunci când va intra în vigoare noul regulament al Comisiei de Licențiere a FRF. Acesta prevede ca echipele aflate în insolvență să nu poată juca în prima ligă.

Pentru ieșirea din insolvență, noul acționar al clubului, Marian Băgăcean, a virat la începutul lunii martie aproximativ 5 milioane de euro în conturile clubului. Recent, acesta a mai achitat alte 300.000 euro pentru plata datoriilor.

Comenteaza