Cine e americanul care vrea să ajungă la "U" Mobitelco

Cine e americanul care vrea să ajungă la
Un jucător american a venit azi la "U" Mobitelco şi în cel mult o săptămână conducerea tehnică a clubului decide dacă-l păstrează sau nu.

Lawrence Westbrook a sosit astăzi la Cluj şi se va pregăti o săptămână cu echipa. "Am decis să-l aducem pentru că am considerat că mai avem nevoie de un jucător să ne ajute, să fim pregătiţi pentru orice eventualitate", spune tehnicianul Dorin Pintea pe site-ul oficial al clubului. "Se va anterna cu echipa în următoarele zile, urmând ca apoi să decidem dacă îl vom păstra".

"Sunt bucuros că am ajuns la Cluj", spune Westbrook. "Îmi doresc să fac tot ce pot pentru a rămâne aici şi îmi doresc ca apoi să joc cât mai bine pentru a ajuta echipa să câştige cât mai multe meciuri".

Lawrence Westbrook s-a născut în 17 februarie 1988, are 1,85 metri înălţime şi 84 de kilograme şi evoluează pe postul de fundaş.  Ca junior la liceul Chandler a reuşit să fie cel mai bnu marcator al sezonului dintre toate echipele de acelaşi nivel din SUA, cu peste 40 de puncte în medie pe meci. La finalul liceului, a ales să facă un an suplimentar de pregătire înainte de a alege dintre ofertele colegiilor din NCAA, printre care Syracuse, Memphis, Colorado sau New Mexico. A ales in cele din urmă colegiul Minessota, pe care l-a si absolvit in 2010. La finalul colegiului, nu a fost draftat in NBA ci doar în D-League, de cătere Maine Red Claws, pentru care a evoluat in sezonul 2010-2011. În cursul anului 2011 a mai evoluat tot în D-League pentru Dakota Wizards şi Texas Legends, după care a semnat primul său contract peste ocean, cu echipa de liga a doua israeliană Hapoel Kazrin / Galil, unde a petrecut sezonul 2012-2013.

În februarie anul trecut a semnat cu Nektar Reisen Ludwigsburg, în prima ligă germană, unde a şi incheiat sezonul. Jucătorul va fi prezent în sală mâine la meciul clujenilor cu Concordia Chiajna, la ora 19 la Sala Sporturilor "Horia Demian".

Etichete
Comenteaza