Ciprian Deac, "taxat" pentru că a vrut să se pună bine cu clubul în loc să își aprere tatăl

Ciprian Deac, "taxat" pentru că a vrut să se pună bine cu clubul în loc să își aprere tatăl
| Foto: captura video - https://www.facebook.com/cfr1907

Deși este cunoscut de fanii din Gruia ca fiind un familist convins și unul dintre fotbaliștii cu un caracter de mare valoare, care a ținut vestiarul unit ani de zile, de o săptămână, veteranul Ciprian Deac nu mai iese din gura presei, după ce scandalul generat de tatăl său a luat proporții.

După o perioadă cu două accidentări serioase și eforturi extraordinare pentru recuperare Ciprian Deac a revenit la echipa mare. Între timp clubul a făcut transferuri pebandă rulantă, inclusiv CFR Cluj şi-a schimbat antrenorul, iar postul lui Deac de titular s-a transformat în rezervă.

Veteranul de 37 de ani şi-ar fi dorit să joace, dar noul antrenor, Andrea Mandorlini, l-a ţinut pe banca de rezerve multe meciuri la rând. Cert e că şi ceilalţi jucători aduşi în Gruia merită o şansă pentru a-şi dovedi valoarea. 

În acest context, Ciprian Deac a fost implicat şi într-un scandal de proporții, după ce tatăl său l-a acuzat pe Mandorlini că îi umilește fiul. Imediat după aceea, pe pagina de Facebook a clubului CFR Cluj a apărut o înregistrare cu un interviu acordat de Ciprian Deac site-ului clubului ardelean pentru a lămuri situaţia.

Acesta s-a delimitat de afirmațiile tatălui său și a transmis că a fost foarte supărat după ce a văzut ce a declarat acesta, iar problema de familie a devenit problemă naţională. "Am aproape 40 de ani și nu am nevoie de avocat, nu am nevoie ca cineva să vorbească în numele meu", a transmis Ciprian Deac.

Cel care a sărit însă în apărarea tatălui lui Deac este Dumitru Dragomir, fostul președintele LPF. Acesta a reacționat în urma interviului lui Ciprian Deac și ”l-a taxat” pe fotbalistul de la CFR Cluj. Dragomir consideră că fostul internațional nu ar fi trebuit să-i răspundă public tatălui său. ”Niciodată să nu fie supărat pe tatăl lui, indiferent ce se întâmplă. Tatăl lui îi vrea doar binele. (...) Pentru părinți, cel mai sfânt e copilul lor, a spus Dragomir, potrivit Fanatik.

Mitică Dragomir e convins că Ciprian Deac doar a vrut ”să se pună bine cu clubul CFR Cluj”, în condițiile în care există tot mai multe informații că există tensiuni în vestiar din cauza antrenorului Andrea Mandorlini. "E pe ultima sută, trage de el să mai câștige câțiva bani. Nu i-au zis, așa ceva nu-i zice nimeni. El crezând că asta nu-l supără pe taică-su, dar m-a supărat pe mine. Eu care sunt un familist ieșit din comun”, a mai transmis Dragomir. 

Între timp, clubul CFR Cluj, prin vocea preşedintelui Cristi Balaj, a transmis că Deac mai are contract doar până în vară, iar apoi rămâne de văzut care va fi viitorul său. 

Citeşte şi: CFR Cluj, după ce tatăl lui Deac l-a acuzat pe Mandorlini că îi umilește fiul: "Are contract până în vară și după vom vedea"

Comenteaza