Ciprian Deac, prezent la un meci de liga a III-a la Dej FOTO

Ciprian Deac, prezent la un meci de liga a III-a la Dej FOTO
Ciprian Deac, fotbalistul formaţiei CFR 1907 Cluj, a fost prezent în această după-masă la Dej unde a vizionat un meci de liga a III-a.

Fotbalistul a venit pentru câteva ore în Dej şi a asistat la meciul de liga a III-a dintre formaţia locală, FC Unirea Dej şi Naţional Sebiş, disputat pe stadionul municipal. "Feroviarul" a fost însoţit de bunul său prieten Cristian Panin şi a preferat să stea în tribună şi nu la loja oficială. În ciuda frigului de afară, Deac a vizionat aproape tot meciul, părăsind stadionul de-abia în minutul 85.

Ciprian Deac este un jucător emblematic pentru formaţia din Dej. Sezoanele 2004-2005 şi 2005-2006 le-a petrecut la Unirea, unde s-a făcut repede remarcat, fiind luat în vizor atât de "U" Cluj, cât şi de CFR. În cele două sezoane a evoluat în 27 de partide. Deşi a jucat pentru scurt timp pentru formaţia secundă a Gloriei Bistriţa, Deac s-a întors la Dej, unde a impresionat şi a fost luat de CFR.

În cadrul etapei cu numărul 7 a seriei a V-a din liga a III-a, FC Unirea Dej a reuşit să învingă cu scorul de 2-0 formaţia Naţional Sebiş. Golurile "uniriştilor" au fost marcate de Găbruş din penalty în minutul 33, respectiv Bogdan Faur, la 2 minute după fluierul de start al reprizei secunde. Cel de-al doilea marcator, Faur s-a aflat pentru câteva luni în curtea CFR-iştilor, însă s-a întors la Dej.

Comenteaza