Clujenii, învinşi în unul dintre cele mai vechi derby-uri din România

Clujenii, învinşi în unul dintre cele mai vechi derby-uri din România
Unul dintre cele mai vechi derby-uri din baschetul românesc, de azi, s-a încheiat cu victoria gazdelor: "U" Mobitelco a plecat învinsă de CSU Sibiu, 73-61.

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Milos Bojovic, cu 20 de puncte. S-au remarcat şi Lee cu 15 puncte şi 15 recuperări, dar şi Nelson şi Ceskovic, cu 13 şi respectiv 10 puncte.

Kuborovic cu 15 puncte, 7 recuperări, două pase decisive şi patru interceptări, dar şi Cuic cu 12 puncte, două recuperări şi 4 pase decisive, s-au remarcat din partea clubului clujean. "După cum ne-am aşteptat, a fost un meci disputat, iar echipa care şi-a dorit mai mult victoria a câştigat", spune după partidă antrenorul clujenilor, Dorin Pintea. "Sibiul a fost mai determinată şi a jucat mai bine; noi am avut un început dezastruos şi o zi foarte, foarte slabă la aruncările de trei puncte. Am încercat să ne ţinem de echipa din Sibiu, dar din moment ce nu ne-a intrat aruncarea de 3 puncte, ne-a fost imposibil, nu aveam cum să-i ajungem. Sibiul s-a apărat bine, dar a fost şi problema noastră, faptul că nu ne-au intrat aruncările".

CSU Sibiu - "U" BT Mobitelco 73-61 (21-8, 19-19, 14-18, 19-16)

Etichete
Comenteaza