Clujul are două echipe în liga naţională de baschet GALERIE FOTO

Clujul are două echipe în liga naţională de baschet GALERIE FOTO
Echipa Clubului Sportiv Universitatea a reuşit promovarea în liga naţională de baschet masculin, în urma clasării pe locul doi, în cadrul turneului desfăşurat în acest weekend la Cluj.

CS Universitatea Cluj s-a impus cu 89 la 90 în faţa celor de la CS Rapid Bucureşti, după două reprize de prelungiri şi cu ajutorul celor de la CS Ştiinţa Bucureşti, care au învins în ultima partidă pe BC Miercurea Ciuc cu 63 la 49, au reuşit clasarea pe locul doi. Astfel cu două victorii şi o înfrângere, echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Universitatea a reuşit promovarea în liga naţională de baschet masculin, alături de Ştiinţa Bucureşti.

Este pentru a treia oară când Clujul va avea două echipe în prima competiţie de baschet a ţării, după "U" Cluj şi Carbochim Cluj, la începutul anilor 2000 şi "U" Mobitelco Cluj şi BC Gladiator Cluj în sezonul 2009-2010, acum "U" Mobitelco Cluj şi CSU Cluj.

"Greul de abia acum începe, dar mă bucur foarte mult pentru această performanţă, în condiţiile în care nu eram cotaţi cu prim şansă la promovare. Ţin să-i felicit pe băieţi şi ăs mulţumesc staff-ului tehnic şi clubului, care ne-au susţinut pe parcursul acestui sezon", a declarat antrenorul echipei CS Univesitatea Cluj, Carmin Popa.

Rezultatele turneului:

CS Rapid Bucureşti - BC PH Csikszereda Miercurea Ciuc 60 - 65

CS Universitatea Cluj - CSU Ştiinţa Bucureşti 66-89

CSU Ştiinţa Bucureşti - CS Rapid Bucureşti 74 - 64

BC PH Csikszereda - CS Universitatea Cluj 60 - 65

CS Rapid Bucureşti - CS Universitatea Cluj 89 - 90

CSU Ştiinţa Bucureşti - BC PH Csilszereda Miercurea Ciuc 63 - 49

Clasament final

1. CSU Ştiinţa Bucureşti             6 puncte

2. CSU Cluj                              5 p

3. BC Csikzereda Mircurea Ciuc   4 p

4. CS Rapid Bucureşti                 3 p

 

Etichete
Comenteaza