Competiţie de handbal mixt la Cluj, în weekend

Competiţie de handbal mixt la Cluj, în weekend
Competiţie de handbal mixt la Cluj, în weekend. Vin 8 echipe din ţară.

A cincea ediţie a Trofeului Clusium organizat la Cluj-Napoca de către Clubul Sportiv United 2008 Cluj în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de handbal şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret va avea loc în weekend şi se va desfăşura la Sala sporturilor „Horia Demian" şi sala „Gheorghe Roman".

În competiţie s-au înscris opt echipe, e vorba de HCA Acvila Bucureşti, Evo Handball Bucureşti, HandbalFan Râmnicu Vâlcea - campioană en titre, ce vine extrem de motivată pentru a-şi apăra titlul, Târgu-Mureş - finalistă a ediţiei de anul trecut, HandTrick - o echipă formată din jucători clujeni şi băimăreni, Sport&Friends Buzău şi CS United Cluj 2008, echipa gazdă şi prima echipă de handbal mixt din România.


"Handbalul mixt a luat amploare în ultimul an, în acest moment există mai multe turnee care se desfăşoară la Cluj, Braşov, Bucuresti, Vâlcea, Bicaz, Constanţa sau Buzău, iar plăcerea de a face sport s-a împletit foarte bine cu diverse scopuri caritabile", spun organizatorii competiţiei. Cel mai recent turneu, cel desfăşurat la Buzău în luna iulie, a avut ca scop strângerea de fonduri pentru copiii cu sindrom Down. Sub deviza „Score against pain" jucătorii celor 16 echipe participante au încercat să înscrie cât mai multe goluri, sponsorii oferind câte 1 euro pentru fiecare gol marcat.

Turneul are loc sâmbătă şi duminică la Sala Sporturilor "Horia Demian", dar şi la sala "Gheorghe Roman" din incinta parcului "Iuliu Haţieganu".

Etichete
Comenteaza