Concluziile lui Erik Lincar, după un nou succes în fața Stelei: “Am jucat foarte bine defensiv”

Concluziile lui Erik Lincar, după un nou succes în fața Stelei: “Am jucat foarte bine defensiv”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj s-a impus pentru a treia oară în actuala stagiune în fața echipei din capitală și a revenit, temporar, pe locul secund în campionat.

Deși partida din Ghencea se anunța a fi una complicată, “studenții” au gestionat perfect presiunea meciului și au reușit să profite de greșelile adversarilor și să câștige cu 2-0. La finalul partidei, Erik Lincar s-a declarat mulțumit de rezultat, în special de modul în care elevii săi s-au apărat.

“O partidă echilibrată, am început temător jocul, chiar cei de la Steaua au avut o ocazie importantă la început, în start, după care, încet-încet, am intrat în joc, am echilibrat ostilitățile în special la mijlocul terenului, am jucat foarte bine defensiv. Prima repriză nu a fost foarte spectaculoasă, dar mă bucur că am marcat, că am intrat în avantaj la pauză.

Am avut, pe contraatac, câteva situații bune, păcat că nu am reușit să marcăm mai repede și să avem liniște, dar așa e la fotbal. Zic eu că am jucat bine, mai ales în prima repriză.

Ne-am apărat, cred că singura lor ocazie din repriza a doua a fost prin Buhăescu, care a ratat de la șapte-opt metri, plus câteva șuturi de la distanță.

Noi tot timpul am jucat bine cu Steaua, mai puțin în repriza a doua de la Cluj. La cornere mereu sunt erori, e greu să numești una anume, sunt scheme, blocaje, de aceea la cornere în general sunt erori. Fiecare echipă se apără în zonă, e destul de greu să nu apară greșeli”, a spus antrenorul pentru Digisport.

Comenteaza