Contractul lui Ganea cu „U", analizat luni de către creditorii clubului

Contractul lui Ganea cu „U
Şedinţa Comitetului Creditorilor Universităţii Cluj, programată iniţial pentru data de ieri, a fost amânată pentru luni din lipsă de cvorum. Principalul punct pe ordinea de zi este discutarea şi analizarea contractului semnat de către antrenorul Ionel Ganea, la mijlocul lunii trecute.

Concret, cei cinci reprezentanţi ai creditorilor vor trebui să-şi dea acceptul asupra clauzelor şi a sumelor prezente în contract, în caz contrar acesta urmând a fi renegociat sau chiar reziliat. Ganea nu a dorit să facă nici un comentariu pe marginea acestui subiect.

Comitetul de creditori, cel care va analiza contractul antrenorului şi va decide asupra acestua, este compus acum din cinci membri, respectiv Florian Walter, Romprest, Direcţia Generală a Finanţelor Publice, Ecogarden şi Direcţia Impozite şi Taxe Locale (DITL) a Primăriei. Reprezentanul acesteia din urmă are în continuare drept de vot în cadrul comitetului, până la următorul termen din procesul de insolvenţă al FC „U" SA, de la Tribunalul Comercial. În urmă cu o lună, Florian Walter a achitat creanţa în valoare de aproximativ 23.000 de lei către Direcţia din cadrul Primăriei.

Etichete
Comenteaza