Contractul lui Sabău expiră la finalul sezonului. Ce spune președintele Universității Cluj despre prelungire

Contractul lui Sabău expiră la finalul sezonului. Ce spune președintele Universității Cluj despre prelungire
| Foto: FC Universitatea Cluj

Radu Constantea a vorbit și despre salariul pe care îl încasează tehnicianului liderului din Superligă.

Revenit în antrenorat după o pauză de aproape 9 ani, Ioan Ovidiu Sabău a ridicat nivelul Universității Cluj, de la o echipă din a doua jumătate a clasamentului la ocupanta primului loc în campionat. Pe lângă rezultatele bune din ultima vreme, "studenții" impresionează și prin evoluții.

Chestionat în legătură cu situația contractuală a tehnicianului, Radu Constantea, președintele clubului clujean a dezvăluit că înțelegerea lui Sabău expiră la finalul stagiunii, însă conducerea îi va oferi curând o prelungire.

"Când a revenit Neluțu Sabău a semnat pe două sezoane, deci mai are până la finalul sezonului. Contractul nu înseamnă nimic, relația se bazează pe încredere totală. O să îi propunem prelungirea, cum se simte și el confortabil. Câștigă mai puțin de 15.000 de euro, în jur de 12.000 de euro", a declarat Constantea pentru Fanatik.

În cele două mandate pe care le-a avut începând cu ianuarie 2023, Ioan Ovidiu Sabău i-a condus pe "studenți" 33 de victorii, 19 egaluri și 18 înfrângeri și a dus echipa în finala Cupei României și în barajul pentru calificarea în preliminariile UEFA Conference League.

Comenteaza