Creatorul sângelui artificial face angajarea la meciul de baschet "U" Mobitelco - BCM U Piteşti

Creatorul sângelui artificial face angajarea la meciul de baschet
Creatorul sângelui artificial, clujeanul Radu Silaghi-Dumitrescu, e cel care face angajarea la meciul de diseară dintre echipele de baschet "U" Mobitelco şi BCM U Piteşti, decisiv pentru accederea clujenilor, dacă vor învinge, în "final four"-ul Cupei României.

Silaghi-Dumitrescu are 39 de ani, e conferenţiar doctor la Facultatea de Chimie şi Inginerie Chimică de la Universitatea "Babeş-Bolyai", şi co-director al Institutului de Tehnologie al aceleiaşi universităţi. Are un doctorat în chimie bio-organică la Universitatea din Georgia (SUA) şi la UBB.

Meciul de diseară dintre "U" Mobitelco şi BCM U Piteşti e programat la ora 19.45. E returul disputei dintre cele două echipe - în tur scorul a fost de 84-69 pentru piteşteni. Biletele se pun în vânzare peste un sfert de oră, la ora 16, la casieria Sălii Sporturilor. Tichetele costă 10 lei în partea de sus a sălii şi 20 de lei în partea de jos; copiii cu vârsta sub 7 ani intră gratis la meci.

"U" Mobitelco a făcut o tradiţie din a invita diverse personalităţi, în special din lumea sportului dar nu numai, pentru a face angajarea la meciurile mai importante. Astfel, în noiembrie cei care au făcut angajarea a fost handbalista Mihaela Tivadar şi mentalistul Cristian Gog, în decembrie gestul a fost făcut de jucătorul de tenis de masă de doar 13 ani Rareş Şipoş, iar în 2012 clubul le-a invitat pe judoka Corina Căprioriu sau pe handbalista Mihaela Ani-Senocico să facă angajarea înaintea meciului.

Etichete
Comenteaza