Cristi Balaj are așteptări mari de la Adrian Mutu: "Văd cât suflet pune"

Cristi Balaj are așteptări mari de la Adrian Mutu: "Văd cât suflet pune"
| Foto: captura video

Președintele clubului din Gruia își dorește ca antrenorul "feroviarilor" să aibă rezultate cât mai bune în viitorul apropiat.

Instalat pe banca tehnică a CFR-ului la finalul lunii ianuarie, Adrian Mutu a înregistrat 5 victorii, două remize și un eșec la conducerea echipei clujene, pe care a calificat-o în play-off de pe locul al treilea.

Distanța față de liderul FCSB este de 5 puncte, iar președintele formației din Gruia, Cristi Balaj crede în continuare în titlu. Mai mult, oficialul CFR-ului l-a analizat pe noul antrenor și își dorește ca Mutu să reușească alături de "feroviari".

"Ne-am dori să câştigăm noi titlul. În primul rând, jucăm pentru suporterii noştri. Pentru suporteri, club, finanţator, m-aş bucura pentru Adi Mutu să aibă un parcurs bun în acest play-off. Merită.

Este un antrenor ancorat în tot ce înseamnă fotbalul modern. Văd cât suflet pune şi mi-aş dori să aibă rezultate foarte frumoase", a spus Balaj pentru Fanatik.

În prima etapă din play-off, CFR Cluj se dueleza pe teren propriu cu CS U Craiova. Meciul e programat sâmbătă, 16 martie, de la 20:00.

Comenteaza