Cristi Pojar ar putea rata duelul cu Sabău şi Dorinel Munteanu

Cristi Pojar ar putea rata duelul cu Sabău şi Dorinel Munteanu
Prezenţa fostului fundaş al Universităţii Cluj Cristi Pojar la meciul caritabil de sâmbătă dintre ”Generaţia de Aur" şi ”U” Cluj anii '90-'95 este incertă, din cauza unor probleme personale.

Clujenii îi vor putea revedea pe câţiva dintre marii jucători ai echipei naţionale, care, vreme de 10 ani, a reuşit rezultate excepţionale, dar şi pe jucătorii lui "U" Cluj din anii '90-'95. Este vorba despre acel "U" care a reuşit cea mai bună clasare după 1989, locul 5 în turul campionatului 97/98!

Scopul meciului este unul caritabil. "Fotbal de aur din suflet pentru copii" are ca principal obiectiv strângerea de fonduri pentru continuarea lucrărilor la Așezământul Social pentru copii Sfântul Onufrie de la Mănăstirea Tăuți, judeţul Cluj, cât şi sprijinirea caselor de tip familial ale Centrului de Servicii Sociale "Sfânta Veronica" din comuna Dumbrava, judeţul Alba.

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai Universităţii din perioada respectivă este Cristi Pojar. Din păcate, acesta ar putea rata acest meci. 

„Nu ştiu dacă ajung. Joi plec la Chişinău, pentru că vineri seara particip la nunta unui fost jucător de la Kuban Krasnodar, unde vin şi Dan Petrescu şi Dumnitru Stângaciu. Chiar îmi fac planuri şi calcule cum să ajung. Pentru mine nunta aceasta e foarte importantă, pentru că am promis acelui băiat de vreo patru ani. Eu îmi doresc să ajung, dar nu e o certitudine. Fac tot să joc măcar 10 minute”, a declarat pentru Cristi Pojar, pentru ZIUA de CLUJ. Pentru Pojar, meciul ar însemna şi revederea cu o parte dintre foştii săi colegi. "Pe Brătianu nu l-am mai văzut din 97 - 98, de când a plecat de la Cluj, pe Maier de vreo 9-10 ani. Cu Feri Dican, cu Popescu, cu Alin Minteuan, cu Şandru chiar acum o săptămână am jucat într-o comună de lângă Cluj. A fost şi Ganea şi Stelică Gherman", a spus fostul antrenor al lui Dinamo Moscova.

Marius Popescu s-a declarat bucuros de reîntâlnirea cu foştii colegi.

”E un moment foarte important, având în vedere că ne întâlnim foşti colegi, cu care am fost coleg nouă - zece sezoane la ”U” Cluj, mai ales pentru faptul că acţiunea are un scop atât de nobil şi de caritabil, de întrajutorare. Eu spun că dacă se va depăşi câteva mii de spectatori, va fi un succes. E un moment propice de reîntâlnire cu suporterii. Vă aşteptăm la stadion să retrăim clipele petrecute împreună!”, e îndemnul lui Popescu.

Meciul caritabil "U" Cluj - ”Generaţia de Aur” se va juca sâmbătă, 31 mai, de la ora 17.00.

Mihai Medan

 

Revedere cu Neluţu Sabău şi Dorinel Munteanu

O mulţime de foste vedete sunt aşteptate pe Cluj Arena. Printre acestea, Sabău, Dorinel Munteanu, Adrian Ilie, Vasile Brătianu sau Horaţiu Cioloboc. Iată jucătorii invitaţi de organizatori:

Naționala de aur: Bogdan Stelea, Florin Prunea, Dorinel Munteanu, Adrian Ilie, Daniel Prodan, Costel Gâlcă, Viorel Moldovan, Jean Vlădoiu, Tibor Selymes, Ioan Ovidiu Sabău, Liviu Ciobotariu, Leo Grozavu.

"U" Cluj '90-'95: Vasile Mare, Cristi Pojar, Adrian Falub, Feri Dican, Radu Sabo, Alin Bănceu, Marius Popescu, Marius Predatu, Călin Zanc, Zoltan Ritli, Vasile Bratianu, Ovidiu Maier, Horaţiu Cioloboc, Valentin Şandru, Dorin Zotincă, Vasile Jula, Flavius Moldovan.

 

Etichete
Comenteaza