CSU Cluj la al doilea insucces

 CSU Cluj la al doilea insucces
Echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, nou promovată în Liga Naţională de baschet masculin, a pierdut în etapa a doua din actualul sezon competiţional în deplasarea de la Sibiu contra celor de la CSU Atlassib cu 102 la 66.

Astfel baschetbaliştii clujeni se află la al doilea insucces, după înfrângerea din prima etapă cu scorul de 81-108, pe teren propriu contra celor de la CSM - U Oradea.

“Echipa s-a purtat bine până în momentul în care s-au accidentat cei doi pivoţi, Alin Borşa şi Octavian Crainic. La echipă au jucat şi cei doi străini din lot care sunt deja legitimaţi, Vasiliev Kiosev şi Brian Burrel (fost jucător al formaţiei CSS Giurgiu), care au făcut un joc bun, iar aici aş dori să îl menţionez şi pe Nicu Foalea, care a fost unul dintre principalii marcatori. După meciul de la Sibiu ne-am întors repede la Cluj deoarece duminică, echipa a doua a avut meci cu Mobitelco 2, unde am folosit patru jucători de la prima echipă. Cu toate că oboseala şi-a spus cuvântul, am reuşit sa câştigăm meciul cu Mobitelco 2 la 4 puncte, scor 80-76″, a declarat antrenorul secţiei de baschet masculin, Carmin Popa.

În etapa următoare "studenţii" vor întâlni pe teren propriu pe Steaua CSM Eximbank, sâmbătă, pe data de 18 octombrie.

Comenteaza