Cu prea multe emoţii, „U" BT Mobitelco a învins Steaua, în ultimul meci al anului

Cu prea multe emoţii, „U
„U" BT Mobitelco a reuşit să se menţină invincibilă în Sala Sporturilor „Horia Demian". Luni, baschetbaliştii antrenaţi de Dorin Pintea au trecut cu 79 la 74 de Steaua Bucureşti, după un meci pe care l-au controlat, însă s-au relaxat inexplicabil pe final, permiţându-le adversarilor să se apropie periculos.

Înainte de meci, parchetul Sălii Sporturilor a fost acoperit de jucării de pluş aruncate, în mod simbolic, din tribune de către fani, în cadrul unei campanii caritabile. Jucăriile vor fi donate către copiii nevoiaşi. Cel mai bun marcator al „studenţilor" a fost Lalovic, cu 18 puncte, urmat de Kuburovic (16) şi Cuic (14). „Le-am spus băieţilor, în glumă, că dacă nu câştigă nu mai pleacă acasă şi s-au mobilizat. Avem o săptămână de pauză şi, imediat după ce împodobim bradul, începem să pregătim meciurile cu Piteştiul", a spus antrenorul Dorin Pintea, la finalul partidei.

Echipa clujeană va reveni la antrenamente pe 26 decembrie, urmând să pregătească „dubla" cu BCM Piteşti din sferturile de finală ale Cupei României. Primul joc e programat în deplasare, pe 8 ianuarie, urmând ca returul să se dispute o săptămână mai târziu. În Liga Naţională, „U" ocupă locul secund, însă are un meci mai mult disputat faţă de liderul CSU Ploieşti şi două în plus faţă de celelalte echipe din fruntea clasamentului.

Etichete
Comenteaza