Dan Petrescu, îngropat în bani, după câştigarea unui nou titlu cu CFR Cluj. Ce primă de obiectiv are atrenorul

Dan Petrescu, îngropat în bani, după câştigarea unui nou titlu cu CFR Cluj. Ce primă de obiectiv are atrenorul

CFR Cluj a câştigat pentru a 5-a oară la rând titlul de campioană în Liga 1, iar clubul din Cluj-Napoca va face un efort financiar important pentru a plăti bonusurile către antrenor, jucători, staff tehnic şi aşa mai departe.

În cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1, moderatorul Vlad Măcicăşan a anunţat câţi bani va încasa Dan Petrescu pentru această victorie din campionat, scrie primasport.ro

Potrivit jurnalistului, tehnicianul din Gruia va încasa 200.000 de euro pentru un nou titlu. Dar şi jucătorii vor lua bani importanţi.

Dan Petrescu a venit în Ardeal în timpul campionatului, după câteva etape de la start. După ce a fost dat afară Marius Şumudică de la CFR Cluj, antrenorul Dan Petrescu şi-a făcut un contract beton care îi va băga în conturi suma precizată.

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor, şi a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, al optulea din istoria sa. CFR Cluj a mai câştigat campionatul în 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020 şi 2021.

Ultima etapă a play-off-ului va avea următorul program:
20 mai, ora 20.30: Universitatea Craiova – Farul
22 mai, ora 20.30: FCSB – CFR Cluj
23 mai, ora 17.30: FC Argeş – FC Voluntari

Comenteaza