Dan Petrescu nu se dezminte: "Sibiul e cea mai bună echipă din România acasă"

Dan Petrescu nu se dezminte: "Sibiul e cea mai bună echipă din România acasă"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Așa cum era de așteptat, antrenorul CFR-ului consideră că întâlnește cel mai puternic adversar posibil în runda următoare.

După ce au fost egalați pe final de FCSB, "feroviarii" se pregătesc pentru o deplasare la Sibiu. Ca de obicei, Dan Petrescu a ținut să se plângă de probleme de lot cu care se confruntă, iar mai apoi și-a ridicat în slăvi adversarii. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Jucătorii au avut și zile mai bune și zile mai rele. Din păcate, la meciul cu FCSB am avut 3 accidentați, acum sărim la 5. Avem un lot numeros și sper ca cei care vor intra să facă tot posibilul să nu se simtă absența celor 5.

Campionatul e foarte strâns, orice meci e foarte important. Sibiul e cea mai bună echipă din România acasă. În ultimele 5 meciuri au 3 victorii și două egaluri, nu cred că altă echipă are astfel de rezultate. Au jucători buni, unii trecuți pe la CFR", a declarat antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și Hermannstadt se va disputa sâmbătă, 21 septembrie, de la 18:30. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!

Comenteaza