Dan Petrescu se teme de jocul cu CS U Craiova: "Nu putem pregăti meciul așa cum mi-aș dori"

Dan Petrescu se teme de jocul cu CS U Craiova: "Nu putem pregăti meciul așa cum mi-aș dori"
| Foto: uefa.com

Antrenorul se declară îngrijorat înaintea partidei din cea de-a doua rundă a play-off-ului Superligii.

Accidentările și oboseala acumulată de jucătorii convocați la loturile naționale îi dau bătăi de cap lui Dan Petrescu înaintea partidei cu CS U Craiova. Antrenorul este îngrijorat înaintea partidei din Oltenia și speră că echipa sa va reuși să facă față trupei lui Eugen Neagoe.

"Din păcate nu avem vești prea bune. Nu am reușit să antrenez toată echipa. Janga și Yeboah nu au intrat la antrenament, Camora și Boateng sunt accidentați și sigur nu vor juca. Mai sunt și alții, pe care sperăm să îi recuperăm. Nu putem pregăti meciul așa cum mi-aș dori.

Craiova cred că a avut mai mult timp și mai mulți jucători pentru a pregăti meciul. Au pierdut doar două meciuri în acest sezon. Suntem conștienți de importanța acestui meci. Ivan e golgheterul echipei și în ultimii ani a fost cel mai bun jucător al lor. Dar mai sunt alți 7-8 de mare nivel.

În acest an e posibil orice în campionat, există echilibru. Echipele cu cei mai puțini accidentați și cu noroc, ar putea câștiga. Micile detalii trebuie să fie cu tine", a declarat antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și CS U Craiova se va disputa duminică, 2 aprilie, de la 21:00.

loading...
Comenteaza