„De partea cui sunt?” Răspunsul patronului Varga în cazul disputei dintre Mandorlini și Deac 

„De partea cui sunt?” Răspunsul patronului Varga în cazul disputei dintre Mandorlini și Deac 
| Foto: colaj / Ciprian Deac, sursa foto - CFR Cluj Facebook

CFR Cluj a făcut un nou pas greșit în lupta pentru titlu cu UTA Arad 0-0, pe teren propriu. FCSB a profitat în partida cu Dinamo şi s-a distanţat la 5 puncte în clasamentul Superligii faţă de trupa lui Mandorlini. 

A venit şi rândul lui Ioan Varga, finanțatorul lui CFR Cluj să se pronunţe cu privire la situația de la echipă, după ce în ultima perioadă s-a scris că există tot mai multe tensiuni și o parte din lot ar dori plecarea lui Andrea Mandorlini. 

Declarațiile dure făcute de tatăl lui Ciprian Deac, în care îl ataca pe antrenorul italian pentru că nu îl folosea pe fiul său, revenit după o accidentare serioasă a creat un adevărat scandal mediatic. Fotbalistul Ciprian Deac și-a prezentat scuzele în acest sens și s-a dezis de declarațiile tatălui său. 

În duelul cu UTA Arad, Andrea Mandorlini l-a pus tot pe banca de rezerve pe Deac, fiind trimis în teren în minutul 56. După remiză, finanțatorul din Gruia a vorbit despre conflictul din vestiar, dar și despre postul italianului, asigurând că nu este în pericol. 

„Eu n-am auzit să se plângă (n.red. – jucătorii). A avut discuții cu unii, cum a avut și cu Deac, de ce nu joacă. Dar s-a văzut că nu are nimic nici cu Deac. Și ieri l-a folosit… De partea cui sunt? De partea antrenorului. Normal că i-am dat dreptate și lui, dar noi suntem o echipă.

Nu jucătorul contează. La mine contează echipa. Nu facem partipriuri. Jucătorul funcționează doar cu grupul, cu echipa. E importantă omogenitatea și forța grupului. Nu văd nici o problemă cu Deac. El a discutat cu antrenorul și a înțeles situația. Este un băiat de mare caracter. (...)

Mandorlini să stea liniștit, că nu are probleme. Am încredere în el și sunt mulțumit de munca pe care o face. Îi susțin și aștept de la ei să dea randament și să ajungă în frunte. Am înțeles că a fost reconstrucție, că au fost accidentări, dar vreau titlul de la ei. Eu bag bani, nu îi las descoperiți, până de sărbători va fi totul la zi. Vreau mai multă concentrare, să înceapă să câștige”, a declarat Ioan Varga conform ProSport

Comenteaza