Debutează Westbrook? „U" BT Mobitelco joacă sâmbătă cu BC Timba Timişoara

Debutează Westbrook? „U
Baschetbaliştii de la „U" BT Mobitelco îşi continuă cursa pentru o poziţie cât mai bună în sezonul regulat, iar sâmbătă vor juca pe terenul celor de la Timba Timişoara. Favoriţi clari pe hârtie, clujenii l-ar putea arunca în luptă şi pe americanul Lawrence Westbrook, ultimul sosit în tabăra trupei lui Dorin Pintea.

După victoria spectaculoasă şi reconfortantă cu liderul CSU Sibiu, „U" Mobitelco trebuie să ia cele două puncte şi de la Timişoara. Timba nu e tocmai un adversar de speriat, formaţia bănăţeană ocupând locul 12 în Liga Naţională, cu doar două victorii la activ, iar antrenorul „studenţilor" aşteaptă un joc exact şi un rezultat favorabil.

Pintea a mai spus că va încerca să le ofere o şansă şi jucătorilor tineri din lot în partida de la Timişoara, aşa cum a făcut-o şi acasă cu Chiajna. „Este un meci pe care dorim să-l câştigăm. Vrem să facem o partidă bună. Ne bucurăm că nu avem probleme de sănătate, toţi jucătorii sunt valizi şi sper să pot folosi întreg lotul de jucători", a spus Pintea.

După 17 etape, „U" ocupă locul patru în Liga Naţională, cu 29 de puncte, la egalitate cu BC Mureş, echipa de pe poziţia a III-a. Lider se menţine CSU Sibiu, cu 30 de puncte, formaţia ardeleană fiind urmată de CSU Ploieşti, campioana en-titre, cu acelaşi număr de puncte.

Etichete
Comenteaza