Denis Alibec are cel mai mic salariu din vestiarul lui CFR Cluj

Denis Alibec are cel mai mic salariu din vestiarul lui CFR Cluj
| Foto: Facebook CFR Cluj

Antrenorul din Gruia, Marius Șumudică, a făcut declaraţii despre salariul lui Denis Alibec, lovitura verii la transferurile din vară de la clubul CFR Cluj.

Marius Șumudică a contribuit la aducerea lui Alibec de la Kayserispor, sub formă de împrumut, însă a dezvăluit că nu putea să îl ia fără un om-cheie din club.

Denis Alibec este unul dintre preferații lui Marius Șumudică. Sub comandă antrenorului român, acesta a trecut prin cea mai bună perioadă din cariera sa, câștigând titlul alături de Astra. De altfel, Marius Șumudică, ajuns antrenor la CFR, crede că echipa lui a dat lovitura.

Şumudică a declarat într-o conferință de presă că CFR a dat lovitura cu Alibec deoarece acesta are cel mai mic salariu din vestiar, restul banilor fiind plătiţi de echipa din Turcia. 

"Noi am găsit o soluție și datorită priceperii lui Marian Copilu. Și cu relația mea pe care o am cu patroana de la Kayseri, am reușit să-l aducem pe Alibec în niște condiții senzaționale, cu un salariu mai mic decât mulți care sunt în această cabină, restul suportând turcii. Deci astea sunt loviturile mele. Și cred că ne va ajuta, sunt ferm convins, îl cunosc", a precizat Șumudică, citat de digisport.ro.

 

Comenteaza