Derby de România se joacă la Ploieşti, iar „U" BT Mobitelco încearcă marea lovitură

 Derby de România se joacă la Ploieşti, iar „U
CSU Ploieşti, campioana în exerciţiu a României, pare într-unul dintre cele mai bune momente din ultimii ani. Prahovenii au investit masiv în lotul de jucători şi au început furtunos campania din FIBA EuroCup, unde au învins pe terenul ruşilor de la Khimki. Între-timp, parcursul elevilor lui Vladimir Arnautovic a luat-o la vale, iar sâmbătă seară „U" BT Mobitelco încearcă să profite şi să dea lovitura în Sala Olimpia. Partida dintre CSU Ploieşti şi „U" va fi în direct la Digisport 3 de la ora 20.

Căpitanul „U" BT Mobitelco şi al naţionalei României, Mihai Silvăşan, şi-a lăudat adversara, despre care a recunoscut că porneşte ca şi favorită în această seară, însă cu toate astea e convins că echipa sa poate veni cu o victorie. „Va fi un meci foarte greu, Ploieştiul pleacă din postura de favorită, are un lot de jucători cu valoare individuală certă, cu experienţă în competiţiile europene. Noi ne-am pregătit bine în această săptămână, ştim ce joacă ei, aşa că acum ne mai rămâne doar să contracarăm jocul lor", a spus „Silvă". „Trebuie să fim concentraţi toate cele 40 de minute. Va fi greu să câştigăm, dar nu imposibil. E cel mai dificil meci din acest sezon, dar asta nu înseamnă că nu putem să învingem", a spus şi antrenorul Dorin Pintea.

„U" BT Mobitelco vine după o victorie reconfortantă, contra celor de la BC Timişoara, şi ocupă locul secund în Liga Naţională, cu 17 puncte, la egalitate cu CSU Sibiu (locul I) şi CSU Ploieşti (locul III), dar cu un meci în plus disputat.

Etichete
Comenteaza