Derby-ul Clujului: 1.500 de suporteri "U" Cluj s-au strâns pe Eroilor FOTO/VIDEO

Derby-ul Clujului: 1.500 de suporteri
Deşi suporterii "U" Cluj trebuiau să pornească la ora 17.30 spre stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia, acolo unde în această seară se va disputa derby-ul Clujului, circa 100 de fani ai Universităţii se află în aceste momente pe Bulevardul Eroilor, la terase.

În timp ce în centrul Clujului mai sunt aşteptate câteva grupuri de suporteri, cei prezenţi pe Eroilor au început să cânte şi să scandeze mesaje de susţinere a echipei favorite.

UPDATE 18.20 Circa 500 de suporteri ai Universităţii sunt în aceste momente pe Bulevardul Eroilor, cântă şi se pregătesc să pornească pre Gruia.

UPDATE 18.30 Numărul supoterilor a ajuns la 1.000. Ei se îndreaptă în aceste momente spre Teatrul Naţional în cadrul marşului spre stadionul din Gruia.

UPDATE 18.36. Suporterii au ajuns în Piaţa Avram Iancu şi o iau spre Mihai Viteazu'. Sunt circa 1.500 de fani în marş. Până în prezent nu s-au înregistrat evenimente.

UPDATE 19.05: O parte din galeria Universităţii a ajuns la tribuna II, în timp ce grupul care va sta în sectorul rezervat oaspeţilor se îndreaptă spre peluză. Nu au avuz loc incidente pe drum.

UPDATE 19.30. Cele două echipe de fotbal au ajuns la stadion şi mai lipsea puţin ca "să dea nas în nas" la vestiare. Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, i-a întâmpinat pe jucători şi i-a încurajat.

 

Vom reveni cu detalii.

Citeşte şi Derby-ul Clujului, la un nou episod. Cine se impune în Gruia?

Etichete
Comenteaza