Dorin Pintea, încă un sezon la “U” Mobitelco

Dorin Pintea, încă un sezon la “U” Mobitelco
Antrenorul secund al fostei campioane, Dorin Pintea, a negat informaţiile publicate de un anumit site de baschet, conform cărora ar fi refuzat să fie investit în funcţia de principal. El le-a transmis fanilor că va lucra şi în stagiunea viitoare la clubul clujean, cel mai probabil din aceeaşi postură.

"U" Mobitelco a rămas fără majoritatea jucătorilor, dar şi fără Marcel Ţenter, tehnicianul care a adus ultimul titlu la Cluj după o pauză îndelungată, ajuns între timp la Gaz Metan Mediaş. Un cunoscut site de baschet a scris recent că oficialii formaţiei i-ar fi propus secundului Dorin Pintea să devină noul antrenor principal, însă acesta ar fi spus "pas".

El a negat ieri informaţiile şi a subliniat că va continua munca începută la "U" Mobitelco şi în ediţia viitoare a Diviziei A. "Nu este adevărat că am refuzat funcţia de antrenor principal şi nici nu am pus condiţia de a face lotul. Întotdeauna, orice jucător a fost adus la «U» Mobitelco, ne-am sfătuit împreună: antrenori principali, antrenori secunzi şi conducerea clubului. Sunt mai multe variante de antrenor şi în viitorul apropiat se va decide cine se va afla pe banca tehnică a echipei. Eu voi rămâne în continuare antrenor la «U» Mobitelco", a declarat Pintea, pentru site-ul oficial al clubului.

De altfel, preşedintele executiv al fostei campioane, Mircea Cristescu, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, că mai mulţi antrenori români şi străini s-au arătat dispuşi să lucreze la "U" Mobitelco, iar numele noului tehnician va fi cunoscut în perioada următoare. "Până acum am primit foarte multe CV-uri, cred că sunt peste 100 de antrenori care şi-ar dori să vină aici. E posibil să mergem pe mâna unui străin, dar există şi destui români care intră în vederile noastre. Nu ne grăbim, încercăm să găsim un antrenor care să se plieze pe stilul «U» Mobitelco", a conchis oficialul.

 

 

Etichete
Comenteaza