Dorinel Popa a făcut cale întoarsă spre Ploieşti

Dorinel Popa a făcut cale întoarsă spre Ploieşti
Plecat la Petrolul alături de “lotul Walter”, Dorinel Popa a fost trimis înapoi la Cluj de către Mircea Rednic pe motiv că nu corespunde planurilor sale.

Popa s-a antrenat în Austria alături de "studenţi", însă după revenirea la Cluj a avut de-a face cu furia verbală a fanilor, care i-au transmis că nu mai are ce căuta la Universitatea. Conducerea "Şepcilor roşii" a decis să renunţe, până la urmă, la serviciile sale.

Anamaria Prodan a declarat ieri, la prezentarea lotului "studenţilor", că mijlocaşul în vârstă de 23 de ani va pleca înapoi la Petrolul. "Dorinel Popa s-a întors la Petrolul, acolo unde a ales iniţial să plece. A fost cea mai bună soluţie, asta am hotărât, mai ales după ce am discutat cu suporterii pe această temă. Eu sunt de părere că aici trebuie să vii să joci cu sufletul, iar Popa şi-a ales drumul încă de la început. Cel mai bine pentru el e să continue pe calea pentru care a optat", a explicat Anamaria Prodan, preşedintele executiv al clubului. Dorinel Popa a venit la Universitatea iarna trecută, fiind folosit ca "monedă de schimb" în transferul lui Gabriel Machado la Steaua Bucureşti, clubul din "Ghencea" plătind la acea vreme şi 250.000 de euro. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a reuşit să se impună în echipă abia pe finalul sezonului, când a fost folosit pe postul de fundaş dreapta, profitând şi de accidentarea lui Sebastian Achim.

 

Etichete
Comenteaza