„Dublă" de încălzire înainte de meciul cu BC Mureş

„Dublă
„U" Mobitelco joacă azi cu CSS Giurgiu şi marţi cu Farul Constanţa, două meciuri perfecte pentru a pregăti următorul test dificil, cel de acasă, cu BC Mureşul Târgu Mureş, de peste o săptămână.

Azi, clujenii nu au voie să greşească în faţa giurgiuvenilor, mai ales că înfrângerea cu Gaz Metan Mediaş a mai domolit parcursul excelent de la începutul campionatul. Meciul dintre „U" şi CSS Giurgiu e azi, de la ora 19:00, la Sala Sporturilor „Horia Demian".

Echipa va fi condusă azi de către secundul Dorin „Bobo" Pintea, în condiţiile în care antrenorul principal, Niksa Bavcevic, a fost suspendat după ce a acumulat patru faulturi tehnice. În schimb, pentru „U" e aşteptat să debuteze Mihai Paul, ultimul venit în tabăra „alb-negrilor". „Va fi un meci interesant, în care noi trebuie să fim atenţi pentru a nu furniza surprize. Trebuie să abordăm foarte serios aceste meciuri, considerate mai uşoare şi să le câştigăm. Trebuie să fim în formă maximă pentru că ne aşteaptă un final greu de retur. După cum se ştie, Miţă Paul se antrenează cu noi. Sperăm ca în cursul zilei de azi (ieri - n.red) sau până la ora meciului să se definitiveze actele de transfer. Voi încerca să-i ţin locul domnului Bavcevic, dar va fi o sarcină destul de uşoară, păentru că echipa e conştientă de importanţa jocului", a spus „Bobo" Pintea. Partida dintre „U" Mobitelco şi CSS Giurgiu se va juca în această seară, de la ora 19:00. (D.S.) 7

 

Etichete
Comenteaza