Dumitru, LPF, după derby-ul Clujului: "meciul nu trebuia suspendat, arbitrii români fac pe ei de frică"

Dumitru, LPF, după derby-ul Clujului:
Meciul dintre Universitatea şi CFR Cluj, de aseară, întrerupt după o jumătate de oră din cauza conflictelor dintre jucători, nu ar fi trebuit suspendat, crede preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

"Tudor s-a speriat, partida nu trebuia oprită. Arbitrii noştri fac în pantaloni de frică", a spus aseară Dumitru, în direct la Digi Sport.

"Alexandru Tudor s-a speriat. Pentru ce s-a întâmplat pe culoar, nu trebuia să ia nicio măsură. Indiferent ce-i spunea observatorul, nu trebuia să se lase influenţat. Meciul nu trebuia oprit. S-a făcut o greşeală că nu s-a adus arbitru străin, s-a dovedit că arbitrii noştri fac în pantaloni de frică", a spus Dumitru, aseară. El a adăugat că arbitrul ar fi trebuit să oprească jocul "doar dacă dădea cartonaşe". "El i-a spus observatorului că a oprit jocul pentru că trebuia să dea cartonaşe, dar asta trebuie să o justifice în raport", a spus el.

Derby-ul Clujului a fost suspendat aseară, în minutul 25, după ce căpitanul "feroviarilor", Cadu, a transformat o lovitură de pedeapsă. După marcarea golului, Cadu s-a dus în faţa peluzei pline de suporteri ai Universităţii pentru a-şi manifesta bucuria. Din spate, acesta a fost doborât la pământ de goal keeper-ul "şepcilor roşii", Mircea Bornescu, fost campion de box la juniori. Vezi aici tot ce s-a întâmplat

 

Comenteaza