Dykes: "Ne dorim un nou titlu"

Dykes:
Revenit ieri la Cluj-Napoca, alături de o parte a celorlalţi stranieri ai campioanei "U" Mobitelco, Tyler Morris şi Zoran Krstanovic, baschetbalistul Kyndall Dykes a declarat că formaţia sa îşi propune să câştige medaliile de aur şi în sezonul următor.

"A fost o vacanţă grozavă, am petrecut mult timp cu familia mea. Nu am ignorat baschetul, m-am pregătit pentru campionatul care urmează. Simt o oarecare oboseală după drumul din America, însă în câteva zile îmi voi reveni complet. Ne dorim un nou titlu la finele sezonului următor şi vom lupta să-l obţinem. Nu va fi uşor, având în vedere că majoritatea echipelor  s-au întărit, dar vom demonstra în teren că merităm încă un trofeu. Am auzit că Cuic a plecat pentru a fi mai aproape de familie şi îi respectăm decizia, până la urmă", a precizat Dykes.

Baschetbaliştii campioanei "U" Mobitelco s-au pregătit în această dimineaţă în sala de forţă din incinta Sălii Sporturilor Horia Demian, după care au efectuat câteva alergări uşoare în Parcul Sportiv Iuliu Haţieganu.

Etichete
Comenteaza