E oficial. Derby-ul Clujului se joacă la mijlocul lui septembrie

E oficial. Derby-ul Clujului se joacă la mijlocul lui septembrie
După ce au lăsat „în aer” data la care se vor disputa meciurile din etapa a VII-a a Ligii I, oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au anunţat cluburile că runda va fi programată imediat după meciurile echipei naţionale, respectiv în perioada 13-16 septembrie.

Cealaltă variantă studiată era ca meciurile să se dispute în jurul datei de 20 decembrie. Cel mai important meci al rundei este derby-ul Clujului, dintre „U" şi CFR.

Interesant este că ambele echipe clujene se vor pregăti pentru meciul direct pe teren neutru, în Poiana Braşov. Tehnicianul CFR-ului, Petre Grigoraş, a programat un stagiu de 10 zile care va debuta azi. „Am fost anunţaţi că jucăm etapa a VII-a la mijlocul lui septembrie, aşa că vom pregăti derby-ul Clujului în Poiană", a spus Grigoraş. De cealaltă parte, Ganea a început stagiul montan încă de marţi, iar antrenorul a programat şi două partide amicale în perioada următoare. „E cea mai bună ocazie să reglăm din mers jocul nostru. Vor mai veni jucători în perioada următoare. Vreau să-i aduc pe toţi la aceiaşi parametri fizici", a spus Ganea. Derby-ul dintre „U" şi CFR se va juca pe Cluj Arena, biletele urmând să fie puse în vânzare în momentul în care Liga Profesionistă de Fotbal va anunţa ziua şi ora oficială. Tichetele vor putea fi achiziţionate şi online, prin intermediul platformei Eventim.ro. În sezonul trecut, CFR s-a impus în ambele întâlniri, 2-1 pe terenul Universităţii, respectiv 3-1 în Gruia.

Comenteaza