Echipa națională se pregătește intens pentru EURO 2024. Promisiunea selecționerului pentru suporteri

Echipa națională se pregătește intens pentru EURO 2024. Promisiunea selecționerului pentru suporteri
| Foto: frf.ro

Edi Iordănescu a transmis un mesaj fanilor înaintea celor două amicale pe care "tricolorii" le vor disputa înaintea turneului final din Germania.

Reprezentativa României a început pregătirile pentru EURO 2024, competiție la care va debuta în 17 iunie. Înaintea turneului final, "tricolorii" vor disputa două jocuri amicale, în compania selecționatelor din Bulgaria (4 iunie) și Liechtenstein (7 iunie).

Edi Iordănescu a ținut să transmită un mesaj pentru suporterii echipei naționale și le-a făcut o promisiune celor care vor fi alături de elevii săi pe parcursul competiției continentale.

"Mă bucur că am reușit să întoarcem fanii. Împreună cu ei, cu siguranță că avem altă putere. Mesajul meu merge către suporterii echipei naționale. Îi strig în numele echipei să vină alături de națională.

Îi rog ca, indiferent ce se va întâmpla, pentru că vor fi momente grele și foarte grele la un turneu final, să rămână alături de noi până la final. În oglindă vine și promisiunea mea. Băieții, noi toți, vom da totul pentru ei și vom lupta până la final. Împreună până la final", e promisiunea selecționerului.

România face parte din Grupe E la EURO 2024 și va debuta la turneul final în 17 iunie contra Ucrainei, urmând să întâlnească Belgia în 22 iunie și Slovacia în 26 iunie.

Comenteaza