Ţenter, noul antrenor al echipei de baschet masculin SCM U Craiova

Ţenter, noul antrenor al echipei de baschet masculin SCM U Craiova
Antrenorul Marcel Ţenter a declarat azi pentru Mediafax că şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Gaz Metan Mediaş şi va prelua echipa SCM U Craiova, care este calificată în play-off, urmând s-o conducă până la finalul sezonului.

"Mi-am reziliat contractul cu echipa din Mediaş, le mulţumesc oamenilor de acolo şi fanilor pentru suport, am avut condiţii grele în acest an. Am hotărât să văd ce alte optţiuni există în acest moment şi, astăzi, am ajuns la o înţelegere cu echipa din Craiova, considerând că este o provocare pentru mine şi care merită încercată. Îmi doresc ca această echipă să aibă succes în play-off, iar la final vom vedea", a declarat Marcel Ţenter pentru MEDIAFAX.

Echipa craioveană s-a despărţit, tot pe cale amiabilă, de antrenorul Milan Nisici, urmând să fie preluată de Marcel Ţenter.

SCM U Craiova este calificată în play-off, în timp ce echipa pe care a pregătit-o anterior Ţenter, Gaz Metan Mediaş, a încheiat sezonul regulat pe locul 11, ratând calificarea în ultimul act al campionatului.

Marcel Ţenter, care este şi antrenorul echipei naţionale, a activat la Gaz Metan Mediaş din vara anului 2012, interval în care a câştigat Cupa României şi a calificat clubul de două ori în grupele principale ale FIBA Eurochallenge.

Cea mai notabilă performanţă a sa ca antrenor este câştigarea titlului naţional cu U Mobitelco Cluj în 2011.

Comenteaza