Eroina României din meciul cu Rusia: "Clujul e cel mai frumos oraș în care putem să jucăm meciurile naționalei"

Eroina României din meciul cu Rusia: "Clujul e cel mai frumos oraș în care putem să jucăm meciurile naționalei"
| Foto: foto facebook.com/FRH-Federația-Romana-de-Handbal-Official

Jucătoarea echipei naționale de handbal feminin a fost încântată de atmosfera din Sala Polivalentă.

După meciul în care "tricolorele" au făcut un pas important spre calificarea la Campionatul European din Franța, Buceschi a subliniat importanța partidei și a lăudat suporterii naționalei. "E mereu dificil să joci cu Rusia, chiar dacă este o echipă mult schimbată față de cea care a câștigat titlul olimpic. Am jucat exact ce trebuia, ne-am achitat de planul impus și asta a dus la victorie. Clujul e cel mai frumos oraș în care putem să jucăm meciurile echipei naționale", a spus coordonatorul de joc, conform gsp.ro.

Pivotul Crina Pintea a acuzat jocul dur al adversarelor, dar a apreciat suportul necondiționat de care au avut parte elevele lui Ambros Martin. "Am resimțit din greu duritatea jucătoarelor ruse. Am primit pumni, la propriu, dar mă bucur că la final am câștigat. Nu am cedat niciun moment, am crezut în victorie și când eram conduse. E minunat când joci cu 8.000 de oameni alături, care sunt cu tine în orice moment", spune jucătoarea de la Issy Paris.

Echipa națională de handbal feminin se situează pe primul loc în clasamentul Grupei 4 din preliminariile CE 2018, urmată de Austria și de Rusia. Următorul joc pentru "tricolore" va fi împotriva Austriei, în 31 mai, în deplasare.

Comenteaza