Fără paşi greşiţi pentru baschetbalişti: „U" Mobitelco s-a impus la Constanţa

Fără paşi greşiţi pentru baschetbalişti: „U
Baschetbaliştii lui Niksa Bavcevic au învins marţi, fără emoţii, pe terenul celor de la BC Farul Constanţa, o echipă imprevizibilă, care a reuşit să învingă în acest retur formaţii precum Energia Rovinari sau Gaz Metan Mediaş. „U" s-a impus cu scorul de 77-65, iar clujenii se pregătesc acum pentru derby-ul cu BC Mureş, programat luni, în Sala Sporturilor „Horia Demian".

În confruntarea de la malul Mării Negre, Dalibor Djapa a făcut un meci foarte bun, sârbul terminând partida cu 18 puncte şi 11 recuperări. Hristo Nikolov (17) şi Sean Barnette (14) au depăşit şi ei bariera celor 10 puncte înscrise pe meci. Antrenorul Niksa Bavcevic s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale, în condiţiile în care jucătorii au fost nevoiţi să suporte un drum lung, parcurs cu autocarul. „Nu am facut un joc perfect, dar venim după nouă ore de drum şi am avut puţin timp de odihnă. În unele momente nu am fost concentraţi în joc. Sunt nemulţumit de apărarea pe care am făcut-o în partea a doua a meciului. În săptămâna de înaintea meciului am avut probleme în lot din cauza răcelilor, Silvăşan, Ross, Barnette şi Wright fiind afectaţi. Nu cred că s-a pus în niciun moment problema învingătoarei. Urmează meciuri mult mai dificile pentru noi, iar primul este cel cu BC Mures, de luni", a explicat antrenorul Niksa Bavcevic, citat de site-ul oficial.

„U" Mobitelco a ajuns la 17 victorii în acest campionat, la care se adaugă alte şapte înfrângeri, pentru un total de 41 de puncte. Echipa clujeană are un program dificil până la finalul sezonului regulat, iar primul meci important se va juca luni, pe teren propriu, contra BC Mureş.

 

Etichete
Comenteaza