Fed Cup: Monica Niculescu a învins-o pe Petra Kvitova

Fed Cup: Monica Niculescu a învins-o pe Petra Kvitova
Sportiva româncă Monica Niculescu, locul 37 WTA, a reuşit să o învingă pe jucătoarea de tenis cehă Petra Kvitova, locul 9 WTA, în cel de-al doilea meci de sâmbătă din cadrul competiției de Fed Cup dintre România şi Cehia.

Niculescu a avut un început de meci fantastic, reușind să o pună mereu în dificultate pe Kvitova și să se distanțeze din ce în ce mai mult de aceasta. Astfel, românca a câștigat primul set fără probleme, cu scorul de 6-3. 

UPDATE 18:13: În cel de-al doilea set sportiva română luptă din ce în ce mai agresiv, încurajată și de publicul din sală. După un joc extraordinar, Niculescu face break și reușește să câștige meciul în două seturi, cu scorul 6-3 6-4.

România egalează astfel Cehia, cele două țări aflându-se la egalitate după prima zi.

Prima confruntare de sâmbătă, cea dintre Simona Halep, locul 3 WTA, și Karolina Pliskova, locul 13 WTA, a fost pierdută de jucătoarea din Constanța cu scorul de 7-6(4), 4-6, 2-6. 

Duminică Halep (locul 3 WTA) o va întâlni pe teren de Petra Kvitova (locul 9 WTA), în timp ce Karolina Pliskova (locul 13 WTA) se va bate cu Monica Niculescu (locul 37 WTA).

În cazul în care se vor disputa meciurile de dublu, Andreea Mitu (locul 104 WTA)/ Ralura Olaru (locul 45 WTA la dublu) va juca cu Denisa Allertova (locul 59 WTA)/ Barbora Strycova (locul 41 WTA).

Partida de Fed Cup dintre România și Cehia, ce are loc în aceste zile în Sala Polivalentă, face parte din primul tur al grupei Mondiale.

 

Comenteaza