Fed Cup: Simona Halep a pierdut meciul cu Karolina Pliskova

Fed Cup: Simona Halep a pierdut meciul cu Karolina Pliskova
Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a pierdut sâmbătă, în Sala Polivalentă, meciul cu jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 13 WTA.

Constănțeanca a reușit să câștige primul set la tiebreak, cu scorul de 7-6(4), după o luptă foarte strânsă cu Pliskova. După 2-2, Halep a început să joace din ce în ce mai bine, însă nici jucătoarea cehă nu s-a lăsat mai prejos. Halep s-a aflat de mai multe ori la un pas de a închide setul, însă eforturile i-au fost contracarate de Pliskova. Într-un final s-a mers la tiebreak, unde românca s-a impus cu scorul de 7-4, reușind să câștige primul set după o oră de joc.

UPDATE 15:03: Cel de-al doilea set al partidei dintre cele două jucătoare a fost extrem de tensionat. Deși Halep a început bine, cehoaica a dominat-o, impunându-se în fața jucătoarei românce, care a ajuns să dea cu racheta de pământ. Într-un final, setul a fost pierdut de Halep cu scorul de 4-6. 

UPDATE 2 15:40: Pliskova se impune fără probleme și în cel de-al treilea set, pe care îl câștigă cu 2-6. Prin urmare, Halep a pierdut confruntarea cu jucătoarea cehă aflată pe locul 13 în topul WTA.

După confruntarea dintre Halep și Pliskova urmează meciul dintre Petra Kvitova (locul 9 WTA) și Monica Niculescu (locul 37 WTA).

Duminică Halep (locul 3 WTA) o va întâlni pe teren de Petra Kvitova (locul 9 WTA), în timp ce Karolina Pliskova (locul 13 WTA) se va bate cu Monica Niculescu (locul 37 WTA).

În cazul în care se vor disputa meciurile de dublu, Andreea Mitu (locul 104 WTA)/ Ralura Olaru (locul 45 WTA la dublu) va juca cu Denisa Allertova (locul 59 WTA)/ Barbora Strycova (locul 41 WTA).

Partida de Fed Cup dintre România și Cehia, ce are loc în aceste zile în Sala Polivalentă, face parte din primul tur al grupei Mondiale. 

 

Comenteaza