"Feroviarii" nu și-au luat gândul de la titlu: "Trebuie să câștigăm toate cele trei meciuri și să vedem apoi ce se întâmplă"

"Feroviarii" nu și-au luat gândul de la titlu: "Trebuie să câștigăm toate cele trei meciuri și să vedem apoi ce se întâmplă"
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj se deplasează pe terenul celor de la FCSB, în runda cu numărul 8 din play-off-ul Superligii.

Suspendat pentru jocul din capitală, Dan Petrescu a fost înlocuit la conferința de presă premergătoare partidei de secundul său, Costin Curelea. Fostul atacant a vorbit despre șansele "feroviarilor" la un nou titlu și a anunțat că formația din Gruia nu renunță la lupta pentru trofeu. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Băieții s-au antrenat foarte bine, avem speranțe pentru acest meci. Mai sunt câteva etape și trebuie să ne menținem nivelul până la final. În ultima vreme au fost anumite decizii care, considerăm noi, ne-au dezavantajat.

La club tot timpul a existat presiunea victoriei, iar acest stres nu mai e special pentru noi. Sunt ceva probleme de lot, însă încercăm să aliniem cea mai bună echipă. Atât timp cât avem șanse noi vom lupta până la capăt.

Noi trebuie să câștigăm toate cele trei meciuri și să vedem apoi ce se întâmplă. Victoria e singura șansă pe care o avem. Noi cunoaștem principiile lui Mister, jucătorii știu ce au de făcut, dar ne va lipsi pe bancă și în vestiar. Jucătorii nu și-au pierdut speranța, iar asta ne-a bucurat", a spus antrenorul secund al campioanei.

Partida dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa duminică, 14 mai, de la 21:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru duelul cu FCSB!

Comenteaza