Filip Ilie, impresionat de ce a găsit la "U" Cluj. Ce sfaturi a primit din partea celebrei sale mame

Filip Ilie, impresionat de ce a găsit la "U" Cluj. Ce sfaturi a primit din partea celebrei sale mame
| Foto: FC Universitatea Cluj

Tânărul atacant al "Șepcilor roșii" este fiul fostei jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir (50 de ani).

Ajuns la Universitatea Cluj pe finalul perioadei de transferuri, Filip Ilie nu reprezintă un nume cunoscut în fotbalul românesc, mama sa fiind mult mai celebră. Cu toate acestea, tânărul atacant trecut și pe la juniorii lui Bayern Munchen speră să devină un fotbalist cu notorietate.

Jucătorul în vârstă de 21 de ani este un număr 9 clasic, cu un fizic bun și și-a demonstrat deja calitățile în partidele amicale cu Unirea Dej și CSM Reșița, reușind să marcheze câte un gol. Mai mult, Filip Ilie se declară impresionat de ceea ce a găsit la Cluj și e convins că mediul de la "U" îl poate duce la următorul nivel.

"Știu că acest club e unul de tradiție și o onoare să îl reprezint. Am fost dorit aici și știu că e un proiect serios. Colectivul este unul minunat, Mister m-a primit foarte frumos și mi-a oferit încredere sa. În sfârșit am găsit grupul care să creadă în mine și să mă propulseze la cel mai înalt nivel. Cred că îmi vor fi exploatate calitățile și voi fi bine pus în valoare aici.

Am găsit aici un colectiv serios și mă simt foarte bine. Avem jucători cu experiență, care ne ajută, avem de învățat de la ei. E incredibil că împart vestiarul și terenul cu Alex Chipciu, cu Bogdan Mitrea sau cu Dan Nistor.

Am avut un debut bun, sper să pot să debutez la fel și în campionat sau Cupă. Sper ca prin realizările mele individuale să ajut colectivul cât de mult posibil. Am primit felicitări, mesaje, un tratament frumos", a declarat noul jucător al "Șepcilor roșii".

Ce sfaturi a primit atacantul din partea mamei sale

Sfert-finalistă la Roland Garros în 1997 și fost număr 15 mondial, Ruxandra Dragomir a reprezentat un exemplu pentru fiul ei. Filip Ilie a dezvăluit ce a învățat de la celebra sa mamă.

"Cel mai bun mesaj oferit de mama a fost să pun inimă în tot ce fac. Să muncesc și rezultatele vor veni. Trebuie să fiu profesionist în fiecare zi pentru că rezultatele o să vină.

Am făcut și tenis până la 12 ani, dar am ales fotbalul pentru că îmi place atunci când înscriu, bucuria fanilor. Familia mi-a fost mereu alături, sunt oamenii care m-au susținut și m-au iubit necondiționat", a explicat Filip Ilie.

Comenteaza