Video Florin Ilie, omul de gol al “studenților” în derby-uri: “Nu vrem să ne gândim la baraj”

Florin Ilie, omul de gol al “studenților” în derby-uri: “Nu vrem să ne gândim la baraj”
| Foto: FC Universitatea Cluj

După golul marcat în poarta Petrolului, fundașul central a înscris și contra Stelei și a stabilit scorul final în Ghencea, 2-0.

Sosit în iarnă de la UTA, Florin Ilie s-a impus rapid în centrul apărării Universității Cluj, iar în ultimele două meciuri pe care le-a jucat a reușit să și înscrie. Stopperul a vorbit despre succesul în fața Stelei și a dezvăluit că “studenții” se gândesc doar la promovarea directă în Liga 1.

“A fost o partidă dificilă, știam că Steaua e un adversar dificil. I-am analizat foarte bine, ne-am antrenat bine și am reușit să luăm punctele. Toată săptămâna am lucrat astfel de faze, știam că trebuie să forțăm în partea dreaptă. Am vrut să spălăm rușinea din meciul cu Slobozia, a fost un accident.

Am reușit să luăm punctele, sper că i-am mulțumit pe suporteri și îi așteptăm în număr cât mai mare la meciul cu Hermannstadt. Mai avem două meciuri capitale și avem un singur obiectiv, șase puncte. Nu vrem să ne gândim la baraj, suntem cu gândul doar la meciul următor pe care vrem să îl câștigăm”, a spus fundașul.

Comenteaza