Foto Fostul antrenor de la CFR Cluj, la lopată, prin nămeţii de pe gazon

Fostul antrenor de la CFR Cluj, la lopată, prin nămeţii de pe gazon
Fostul antrenor de la CFR Cluj, la lopată, prin nămeţii de pe gazon
Fostul antrenor de la CFR Cluj, la lopată, prin nămeţii de pe gazon
Fostul antrenor de la CFR Cluj, la lopată, prin nămeţii de pe gazon

Zăpada care a căzut în ţara noastră weekend-ul trecut nu a creat doar probleme pe şosele, ci şi pe stadioane, unde erau programate meciurile din SuperLiga. 

Pe pagina oficială de Facebook a clubului Oțelul Galați a fost postat un clip video în care se putea observa ninsoarea de la Galați, iar un mesaj transmitea că șansele ca meciul să se poată disputa erau destul de mici.

"Ținând cont de situația cauzată deja de viscol, dar și de prognoza meteo nefavorabilă desfășurării în deplină siguranță a meciului SC Oțelul Galați - Universitatea Craiova, programat astăzi, la ora 17.30, pe stadionul Oțelul, oficialii au decis să monitorizeze evoluția vremii și să aștepte încetarea viscolului.

Prioritatea principală este siguranța tuturor participanților la eveniment, jucători, oficiali și suporteri. Astfel, în funcție de condițiile meteorologice și de evaluarea riscurilor asociate, va fi luată o decizie finală cu privire la disputarea partidei. Menționăm că instalația de încălzire a suprafeței de joc a fost pornită încă de ieri și vom interveni când condițiile meteo ne vor permite.

În acest sens, vom menține permanent contactul cu suporterii prin intermediul canalelor oficiale de comunicare ale clubului", se arată în informare.

Aşa că gălăţenii au pus mâna pe lopată înaintea fluierului de start al meciului Oțelul Galați - Universitatea Craiova şi au făcut eforturi mari pentru înlăturarea startului de zăpadă de pe gazon. Între cei care nu s-au dat înapoi de la muncă s-au numărat şi președintele Marian Brăilescu și managerul tehnic Dorinel Munteanu. "Trebuie să jucăm astăzi!", a transmis de clubul gazdă.

Partida s-a terminat în favoarea oaspeţilor, iar datul la lopată al fostului antrenor / jucător de la CFR Cluj i-a ajutat mai mult pe cei de la Universitatea Craiova decât pe gălăţeni. Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova s-a terminat 1-3, iar toate cele trei goluri ale craiovenilor au fost marcate de mijlocaşul Alexandru Mitriță.  

Comenteaza