Fostul căpitan al Universității Cluj, aproape de un transfer în străinătate. "Studenții" ar putea profita

Fostul căpitan al Universității Cluj, aproape de un transfer în străinătate. "Studenții" ar putea profita
| Foto: facebook.com/fcbotosani

În momentul cedării jucătorului, clubul clujean a păstrat procente dintr-un viitor transfer al tânărului.

În ianuarie 2022, spre dezamăgirea suporterilor, Universitatea Cluj anunța trecerea lui Victor Dican la FC Botoșani. Jucătorul ce avea pe atunci puțin peste 21 de ani era căpitanul echipei clujene și unul dintre cei mai apreciați fotbaliști. 

În schimbul său, echipa clujeană a încasat 100.000 de euro și a păstrat 30% dintr-un viitor transfer al mijlocașului defensiv. Recent, au apărut informații conform cărora Dican ar fi dorit de mai multe echipe, iar "U" Cluj ar putea beneficia din punct de vedere financiar.

GSP anunță că fotbalistul originar din Râmnicu Vâlcea este dorit în Ligue 2 de Saint-Etienne și în Ekstraklasa de Lech Poznan. Cele două cluburi ar fi dispuse să achite aproximativ 600.000 de euro, plus bonusuri și procent la revânzare.

În perioada petrecută la Universitatea Cluj, Victor Dican a strâns 57 de meciuri și 10 goluri în alb și negru. Pentru FC Botoșani, jucătorul a evoluat în 64 de partide și a înscris de 3 ori. În plus, Dican a fost integralist în toate cele trei meciuri ale reprezentativei României la EURO U21 din vara acestui an.

Comenteaza