Fostul CFR-ist Traore, din nou subiect de telenovelă: îl vor Juventus şi Galatasaray

Fostul CFR-ist Traore, din nou subiect de telenovelă: îl vor Juventus şi Galatasaray
Fostul fotbalist al CFR-ului, Lacina Traore, în prezent la echipe Anji Mahacikala este din nou în atenţia unor cluburi importante din Europa, conform presei internaţionale.

După ce acum câteva zile românul Dan Petrescu a anunţat că fostul său elev de la Kuban Krasnodar va ajunge din iarnă la Juventus, un nou club a intrat "pe fir" fiind vehiculat ca posibilă viitoare destinaţie a fotbalistului.

Este vorba de Galatasaray Istanbul, care şi-ar fi manifestat din nou nou interesul pentru atacantul de 2,03 metri. Agentul lui Traore a declarat pentru publicaţia rusească Izvestia, citată de express.co.uk că jucătorul se simte bine la Anji şi că "interesul pentru Traore în Rusia şi Europa este destul de mare", dar pe de altă parte că "dacă primim o ofertă bună în iarnă cred că reprezentanţii lui Anji îl vor lăsa să plece".

Agentul fotbalistului mai notează însă că nu foarte multe echipe îşi permit să plătească suma unui transfer pentru Traore.

Potrivit publicaţiei engleze citate Liverpool este privită ca fiind de mai demult interesată de atacant.

Pe lângă echipele amintite, de-a lungul timpului mai multe cluburi, ca Arsenal, Napoli şi mai recent AS Monaco ar fi fost interesate de fotbalist.

Amintim, Traore, în vârstă de 23 de ani, a evoluat la CFR Cluj în intervalul 2008-2011, fiind adus de la stade D'Abidjan, din Coasta de Filde;, după ce s-a format la o academie de fotbal din această ţară. După o perioadă petrecută la echipa a doua atacantul a făcut pasaul la echipa de seniori, unde a impresionat prin tehnică şi execuţii spectaculoase.

În 2011 Traore s-a transferat la Kuban Krasnodar, echipă antrenată atunci de Dan Petrescu, după care în 2012 a ajuns la Anji Mahacikala, formaţie care i-a mai transferat la acea vreme pe Eto'o, Willian şi Lassana Diarra. În această vară conducerea lui Anji a decis să vândă cei mai scumpi jucători, Traore fiind practic principala vedetă care a rămas la echipă.

 

Etichete
Comenteaza