GALERIE FOTO:Aproximativ 2.000 de fani ai Universităţii, în faţa stadionului

GALERIE FOTO:Aproximativ 2.000 de fani ai Universităţii, în faţa stadionului
Sute de fani ai Universităţii Cluj s-au strâns până la ora 17 în centrul Clujului, pe Bulevardul Eroilor, urmând să pornească spre stadionul "Dr. Constantin Rădulescu". Lor li s-au alăturat ulterior şi alţi suporteri, îndreptându-se spre arena sportivă.

Numărul suporterilor care se vor reuni în centru este de aşteptat să depăşească 1.000-1.500, potrivit reprezentanţilor forţelor de ordine.

Fanii lui "U" urmează să plece spre stadionul din cartierul Gruia pe traseul Regele Ferdinand, Camera de Comerţ, Emil Racoviţă, Şapte Străzi.

Până acum suporterii au adresat încurajări la adresa echipei favorite. La faţa loculuisunt prezente detaşamente de jandarmi şi de la Poliţia Rutieră.

UPDATE Suporterii Universităţii au ajuns în zona Şapte trăzi; până acum totul a decurs fără probleme. Ei se vor ajunge în scurt timp la primul filtru, după care se vor îndrepta spre Tribuna II, pentru a-şi ocupa locurile.

17:26 Autocarul echipei a trecut prin mijlocul fanilor şi a făcut o scurtă oprire pentru ca jucătorii să-i salute pe suporteri.

17.31 Autocarul CFR-ului a ajuns la stadion.

17:47 Fanii lui "U" intră pe stadion. Suporterii intră în grupuri de câte 4-5 persoane, atmosfera este calmă.

17.51 Suporterii sunt legitimaţi la intrarea în arena sportivă, accesul lor se face pe bază de bilet şi buletin. De asmenea fanii sunt descălţaţi.

18:09 În faţa stadionului "Dr. Constantin Rădulescu" sunt aproximativ 2.000 de suporteri ai Universităţii Cluj. Ei strigă "Ruşine să vă fie!" la adresa controlului excesiv la care sunt supuşi. O parte dintre ei riscă să nu prindă primul fluier.

 

 

 

 

 

Comenteaza