Ganea a lăudat „Şepcile roşii": „Le-am spus băieţilor că suntem acasă!"

Ganea a lăudat „Şepcile roşii
Ionel Ganea (foto) a intrat rapid în istoria şi în inimile fanilor Universităţii. Aseară, lumea se aştepta la un mesaj de „adio" din partea antrenorului care a salvat echipa de la retrogradarea sportivă, însă mesajul său a fost total diferit. Ganea a anunţat că înclină să continue la „U".

Tehnicianul şi-a început discursul de la finalul partidei felicitându-şi jucătorii, dar şi adversarii. Ionel Ganea i-a lăudat şi pe fanii Universităţii, cei care aseară au ocupat o mare parte din tribuna a II-a a stadionului, în Gruia fiind prezente aproape 4000 de suflete alb-negre. „Le-am spus de la începutul meciului că noi suntem acasă în această seară. Vreau să felicit adversarii de la CFR pentru victoria de azi. Dacă reuşeam să înscriem la 1-1, alta era soarta partidei. Cred că meritam cel puţin un egal, am avut jocul în mână la un moment dat, dar am făcut greşeli şi aşa se întâmplă în fotbal", a spus Ionel Ganea.

Deşi majoritatea îl dădeau ca şi plecat de la „U", „Ganezul" a avut un mesaj surprinzător pentru suporteri: „Conducerea mi-a oferit prelungirea contractului pentru încă doi ani. Eu sunt foarte optimist că la anul vom juca tot în Liga I. Mâine (azi - n.red) mă voi prezenta la sediul clubului pentru negocieri. Prima mea opţiune rămâne „U" Cluj. De la Dinamo nu m-a contactat nimeni, sunt doar speculaţii", a mai spus antrenorul „Şepcilor roşii".

De cealaltă parte, antrenorul CFR-ului, Eugen Trică, i-a lăudat şi el pe fanii rivalei. „Suporterii lui „U" s-au comportat admirabil. Ca echipă, au jucat foarte bine şi au un antrenor excelent, pe Ganea. Mi-ar părea foarte rău dacă această echipă se va duce în Divizia B. Speram să fie mai mulţi fani ai CFR-ului în această seară (ieri - n.red), dar cei care au venit ne-au încurajat şi le mulţumim", a spus Trică. Acesta s-a referit şi la speculaţiile legate de componenţa echipei de aseară, după ce s-a vorbit mult că îşi va menaja titularii. „Să fie clar! La noi nu există titulari şi rezerve, toţi sunt la fel de importanţi, aşa că nu mai vreau să aud despre rezerve. Cadu a acuzat probleme încă dinaintea meciului, de aceea l-am înlocuit. Nu e nimic grav", a spus Trică.

 

Comenteaza