Ganea anunţă întăriri: „Mai avem nevoie de patru-cinci fotbalişti"

Ganea anunţă întăriri: „Mai avem nevoie de patru-cinci fotbalişti
Antrenorul Universităţii Cluj, Ionel Ganea, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei în egalul, 1-1, cu Gaz Metan Mediaş. Totuşi, „Ganezul" anunţă că la echipă vor mai veni întăriri, spunând că ar mai avea nevoie de patru sau cinci jucători. Până acum, „Şepcile roşii" au transferat şapte oameni noi în această vară.

Tehnicianul a mai spus că obiectivul echipei, cel de evitare a retrogradării, este unul realizabil. „Sunt mulţumit de felul în care a jucat echipa azi. A fost un test bun şi o ocazie pentru fani de a-i vedea pe băieţi. Obiectivul nostru e evitarea retrogradării, iar eu sunt optimist şi cred că avem şanse foarte mari să ni-l îndeplinim", a spus antrenorul.

Ganea speră ca în scurt timp la echipă să mai vină câţiva jucători pentru a fi acoperit pe toate posturile, existând şanse ca până la meciul cu Petrolul „U" să mai efectueze câteva mutări. „Aş mai avea nevoie de patru-cinci fotbalişti. E un campionat lung şi pot apărea accidentări şi suspendări. Eu îi aştept la echipă şi săptămâna viitoare", a spus tehnicianul.

Până acum, Universitatea i-a transferat pe Emilian Dolha, Vasilică Cristocea, Ersin Kozac, Stuart van Doten, Roy Odiaka, Ionuţ Târnăcop şi Dan Săndulescu.

 

Etichete
Comenteaza