Ganea, după înfângerea Universităţii Cluj: "cum să joci când eşti condamnat la moarte?".

Ganea, după înfângerea Universităţii Cluj:
Ionel Ganea explică înfrângerea elevilor săi pe Cluj Arena împotriva CSMS Iaşi, 0-2: "cum să joci când eşti condamnat la moarte?".

"Decizia dată cu câteva etape înainte de finalul campionatului a afectat foarte mult jucătorii", a spus Ganea după meciul cu CSMS Iaşi, referindu-se la decizia ca "U" Cluj să nu mai primească licenţă de evoluare în Liga I în următorul sezon. "Această competiţie nu mia poate fi numită o competiţie sportivă. E ca şi când cineva e condamnat la moarte şi peste 3 zile ştie că trebuie să moară. Aşa şi cu noi. Eu cred că decizia asta ne-a afectat foarte mult, pentru că tot ce a depins de noi am jucat pe teren şi am arătat că merităm să rămânem în prima ligă, dar in păcate soarta noastră a fost decisă".


Ganea e sigur că Universitatea se poate salva de la retrogradare, din punct de vedere sportiv. "Aceasta nu mai poate fi numită o competiţie sportivă cât timp te afli pe un loc de Liga I şi ştii că retrogradezi în Liga II. Puteau s-o mai lungeasăc un pic, să mai aştepte. Mai sunt 3 etape şi nu era normal să se anunţe acum. Pentru mine va fi foarte greu cu băieţii, va fi greu să-i motivez. Mai sunt 3 meciuri şi pentru noi ajunge un punct să ne salvăm de la retrogradare", a spus tehnicianul Universităţii.

"U" Cluj a fost învinsă luni seara de CSMS Iaşi, 2-0 pe Cluj Arena. Vezi aici meciul în format live text

Etichete
Comenteaza