Ganea, după înfrângerea cu Steaua: “Sunt mulţumit de băieţi, javascript:Save('SaveElement');avem şanse să ne salvăm”

Ganea, după înfrângerea cu Steaua: “Sunt mulţumit de băieţi, javascript:Save('SaveElement');avem şanse să ne salvăm”
Înfrângerea cu Steaua Bucureşti, venită în urma unui joc în care Universitatea şi-a creat extrem de puţine ocazii, nu l-a demoralizat pe antrenorul Ioan Viorel Ganea. Fostul “internaţional” şi-a felicitat jucătorii pentru felul în care au respectat indicaţiile sale şi le-a dat o veste bună suporterilor: “U” are şanse să se salveze.

Ionel Ganea a debutat în această seară în postura de antrenor al Universităţii tocmai contra liderului la zi din Liga I, Steaua Bucureşti. Tânărul tehnician şi-a lăudat elevii pentru determinare, deşi echipa nu a prea contat în atac. Ganea a motivat absenţa golgeterului Viorel Dinu, explicând că atacantul a avut probleme familiale şi a cerut să fie învoit.

"Steaua a fost echipa mai omogenă, a controlat jocul, şi a fost normal, pe undeva, să câştige. Noi ne-am creat puţine ocazii, dar sunt mulţumit de băieţi. Au jucat cum le-am cerut, nu am oferit multe spaţii. Viorel Dinu a avut probleme în familie şi m-a rugat să-l înţeleg. La cum văd eu echipele, avem şanse să ne salvăm. Suporterii au fost minunaţi, le mulţumesc! Au făcut un spectacol frumos, torţele şi fumigenele sunt o prezenţă normală pe orice stadion din lume. Momentul cu spectatorul care a intrat pe teren nu m-a interesat", a explicat Ioan Viorel Ganea, la finalul meciului.

 

Etichete
Comenteaza