Gestul fostului CFR-ist Tony da Silva, după ce a salvat-o pe Poli Iași de la retrogradare

Gestul fostului CFR-ist Tony da Silva, după ce a salvat-o pe Poli Iași de la retrogradare

Fosta glorie de la CFR Cluj, Tony da Silva, a pus umărul la salvarea de la retrogradare a echipei Poli Iași. Ce declaraţii a făcut antrenorul la flash-interviu, după partida cu Petrolul. 

După meciul câştigat în faţa celor de la Petrolul, la flash-interviu, Tony da Silva, antrenorul grupării din Copou, a dat dovadă de un fair-play mai rar întâlnit în fotbalul românesc. Fostul CFR-ist i-a dedicat victoria fostului antrenor de la Poli Iași, Leo Grozavu, la adresa căruia a avut doar cuvinte de laudă.

”Am venit aici cu inima deschisă și am spus din prima zi că o să fie greu, dar eram foarte încrezător. E munca lui Grozavu, a conducerii, a băieților. Eu nu fumez, dar iau niște bomboane, așa mă calmez. Nu contează asta, vedetă e echipa, orașul.

Pentru mine e ceva important ce s-a întâmplat azi între echipă și suporteri, așa trebuie să fie în fiecare duminică. Noi nu avem buget, suntem o echipă umilă, de muncitori, eu mă simt foarte bine aici.

Îi dedic această victorie lui Leo Grozvanu, a fost fantastic, am încheiat munca lui. Nu mă interesa ce se întâmpla în celelalte meciuri. Am făcut cel mai bun meci al nostru de când sunt eu aici. Ce să mai spun? Mândru de oraș, de public, de băieți”, a spus Tony, citat de digisport.ro.

"- AM MAI SPUS UN BĂIAT DE NOTA, 10 UN CARACTER MARE. MULŢUMIM TONY"
"- FELICITĂRI TONY.......... rămâi la IAŞI!!! Nu am cuvinte! O seară minunată ne-au făcut baieţii! Mă bucur extrem de mult!"
"- Bravo Tony", au fost câteva dintre mesajele transmise de fanii din Copou pe pagina de Facebook a clubului Poli Iaşi.   

Amintim că în ianuarie 2007 Tony a semnat cu CFR Cluj, iar în timpul perioadei sale la Cluj-Napoca, până în 2010, Tony da Silva a devenit rapid favoritul fanilor pentru etica sa puternică de muncă și devotament, câștigând în cele din urmă postul de căpitan al echipei.

Titlurile lui Tony la CFR Cluj:
Liga I: 2007–08 , 2009–10
Cupa României: 2007–08 , 2008–09 , 2009–10
Supercupa României: 2009, 2010

Comenteaza