Grigoraş după remiza albă în derby-ul Clujului: "Nici în cele mai negre vise nu mi-aș fi imaginat că vom juca atât de prost!" VIDEO

Grigoraş după remiza albă în derby-ul Clujului:
Antrenorul "feroviarilor" răbufneşte după remiza albă la derby-ul Clujului: "am fost penibili, logic era să pierdem!".

"După cum am jucat ar trebui să fiu mulțumim de rezultat", spune Petre Grigoraş. " Am fost penibili, logic trebuia să pierdem! Nici în cele mai negre vise nu mi-aș fi imaginat că vom juca atât de prost".

Grigoraş are vorbe de laudă doar despre goal keeper-ul Felgueiras, despre care spune că a salvat un punct.

"Aşteptam cu încredere acest joc, speram la o schimmbare de atitudine. E un dezastru că n-am reuşit să câştigăm. Ţinând cont de problemele care sunt la „U" speram într-o victorie, dar la cum ne-am prezentat nu o meritam. Exceptându-l pe Felgueiras n-am arătat nimic, am jucat modest. Am fost mult sub nivelul pretenţiilor, iar rezultatul e mincinos. „U" trebuia să câştige", a spus tehnicianul "feroviarilor".

Grigoraş spune că nu problemele financiare sunt explicaţia pentru rezultatul modest al fotbaliştilor din Gruia, duminică seara. "Probleme financiare sunt peste tot în ţară", spune el, "dar nu din cauza asta am avut o evoluţie atât de slabă. Sunt convins că şi cei de la „U" au probleme financiare".  "Noi nu avem", completează însă, din sala conferinţei de presă, Ionel Ganea.

Universitatea Cluj şi CFR Cluj au remizat duminică seara pe Cluj Arena, 0-0 în derby-ul oraşului. Vezi aici comentariul în format live text şi aici cronica partidei

Comenteaza