Grigoraş înainte de derby-ul Clujului: "Pentru mine şi pentru echipă ar fi un dezastru să nu câştigăm"

Grigoraş înainte de derby-ul Clujului:
Fost jucător la "U", tehnicianul "feroviarilor" e convins că va câştiga derby-ul Clujului. "Pentru mine şi pentru echipă ar fi un dezastru să nu câştigăm", spune el. "Dar după meci, le urez baftă celor de la "U".

Petre Grigoraş spune că a văzut ultimele meciuri între cele două echipe - pe ultimele 10 le-a câştigat echipa pe care o antrenează - şi le-a transmis elevilor săi că dacă nu înving şi acum, vor intra în istorie - "dar în istoria negativă", precizează el.

"Sub orice formă trebuie să câştigăm acest meci", spune Grigoraş. "Le-am spus jucătorilor că dacă nu vor învinge pe Universitatea Cluj, vor intra în istorie, dar în istoria negativă. CFR nu a pierdut ultimele zece mecuri cu Universitatea, iar pentru mine şi pentru echipă ar fi un dezastru să nu câştigăm acest meci".

"Ştiu că e o partidă foarte importantă pentru ambele echipe, ştiu de rivalitatea dintre cele două formaţii; este un meci special. E foarte important acest joc, trebuie să legăm victoriile. Am încredere că vom face un meci foarte bun duminică. În derby-uri , indiferent de locurile din clasament sau situaţia de moment a echipelor respective, ambiţiile sunt foarte mari şi valorile se egalizează", spune Grigoraş, adăugând că e convins că publicul va fi de partea Universităţii Cluj. "Sper să predomine fair-play-ul în tribune şi în teren. Sunt profesionist, eu am jucat la Universitatea, acum o antrenez pe rivala Universităţii. Acum sunt aici şi după meci o să le urez multă baftă celor de la „U" Cluj", mai spune tehnicianul "feroviarilor".

 

 

Comenteaza